Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η e_LINK δημιουργήθηκε το 2008, ανταποκρινόμενη σε μια ανάγκη/ευκαιρία που εντόπισαν στην αγορά οι τρεις ιδρυτές της. Η ανάγκη αυτή ήταν, και εξακολουθεί να είναι, η πλήρης μηχανοργάνωση του πολύ ανταγωνιστικού χώρου των καταστημάτων μαζικής εστίασης (cafe, εστιατόρια, delivery, bar, κλπ). Μηχανοργάνωση σε προσιτή τιμή, με αξιόπιστο software και hardware ασύρματης παραγγελιοληψίας. Καθώς και πλήρη τεχνική υποστήριξη, σωστή, χωρίς ψιλά γράμματα και εκμετάλλευση του πελάτη, ή εγκατάλειψή του τη στιγμή του προβλήματος.

Η e_LINK προσφέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται μια επιχείρηση, για να αποκτήσει πλήρη έλεγχο και οργάνωση. Έλεγχο όχι μόνο στην διαδικασία της παραγγελιοληψίας -ασύρματης και μη – αλλά συνολικά, σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες της. Βοηθάμε τους πελάτες μας να εξελιχθούν, προσφέρουμε συμβουλευτική πάνω στους βέλτιστους τρόπους εργασίας και στη συνέχεια αλλάζουμε τις διαδικασίες σε συνεργασία μαζί τους. Σαν αποτέλεσμα, δουλεύουν αποδοτικότερα και διασφαλίζουν την αύξηση του κέρδους τους. Έτσι εξασφαλίζουμε την επιτυχία των πελατών μας και, κατά συνέπεια, τη δική μας.


ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος της εταιρείας είναι να μην χάσει ούτε ένα πελάτη λόγο μη επάρκειας ανεξάρτητα αν αυτή αφορά το software, το hardware ή την τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε. Για να το πετύχουμε αυτό κάνουμε ένα ξεκάθαρο συμβόλαιο με τους πελάτες μας. Τους παρουσιάζουμε τις λύσεις που διαθέτουμε, αναλύουμε τις ανάγκες που θέλουν να καλύψουν και βρίσκουμε μαζί τους τον τρόπο που αυτές οι ανάγκες μπορούν να καλυφθούν. Υποστηρίζουμε τις υποσχέσεις μας με έργα και δίνουμε λύσεις άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Η σωστή υποστήριξη είναι για εμάς ο μόνος δρόμος για έναν ικανοποιημένο πελάτη.

Όλα τα στελέχη μας είναι εμποτισμένα σε αυτή τη κουλτούρα της ικανοποίησης των πελατών και διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στον χώρο των συστημάτων λιανικής πώλησης, εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας και αναπτυσσόμαστε βάση των απαιτήσεων των πελατών μας.

Λειτουργούμε από το 2008 και η πορεία μας είναι σταθερά ανοδική. Αυτή τη πορεία την οφείλουμε στους πελάτες μας και στη στήριξη που μας παρέχουν. Προσπάθεια της e_LINK είναι να ανταποδώσει την στήριξη με συνεχή υποστήριξη και διαρκή βελτίωση.

Με εκτίμηση,
eLINK

Εξοπλισμός

Για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των προγραμμάτων μας απαιτείται εξειδικευμένος εξοπλισμός. Αυτός επιλέγεται βάση κριτηρίων όπως η αξιοπιστία, η υποστήριξη, οι δυνατότητες και η τιμή. Ο εξοπλισμός αυτός δύναται να αποτελείται από:

  • Ασύρματα τερματικά PDA
  • Εκτυπωτές κουζίνας
  • Αυτόνομους POS υπολογιστές με touch οθόνες
  • Κλασικούς υπολογιστές PC με touch ή απλές οθόνες
  • Servers
  • Φορητούς αναγνώστες barcode
  • Φορολογικούς Μηχανισμούς
  • Ταμειακές μηχανές
  • Βάσεις μαγνητικών επαφών
  • Συστήματα κλήσης σερβιτόρων («καμπανάκια»)

 

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Top