Γιατί να διαλέξω εσάς και όχι κάποια άλλη εταιρία; Όλα τα προγράμματα ίδια μου φαίνονται εμένα

Θα πρέπει να κρίνετε με βάση κριτήρια, όπως:

  • ο βαθμός ολοκλήρωσης των εφαρμογών
  • η κάλυψη των αναγκών που έχει η επιχείρηση σας
  • οι επιπλέον λειτουργίες που ενσωματώνονται στα προγράμματα
  • η συχνότητα αναβαθμίσεων των εφαρμογών μέσα στο έτος
  • η επικοινωνία που σας προσφέρεται με την εταιρία
  • και το κυριότερο η υποστήριξη που σας παρέχεται και οι διασφαλίσεις που σας δίνονται

Δεν είναι όλοι το ίδιο και μπορούμε να σας το αποδείξουμε! Ρωτείστε απλά για εμάς, τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν ήδη τις εφαρμογές μας.

Πως ξέρω ότι το πρόγραμμα θα καλύψει τις ανάγκες μου;

Οι εφαρμογές είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να χτίζουν και να συμπληρώνουν η μία την άλλη. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να αντιμετωπίσουν από τις πιο απλές έως τις πλέον σύνθετες ανάγκες και να παρέχουν πλήρη έλεγχο και κυρίως ασφάλεια πάνω στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησή σας.

Συμβουλευτείτε τα στελέχη της εταιρίας μας για να σας κάνουν μία πλήρη παρουσίαση των δυνατοτήτων των εφαρμογών μας ή επικοινωνήστε με όποιον επιθυμείτε από τους πελάτες μας, για να το δείτε και μόνος σας.

Επειδή είμαι ακόμα δύσπιστος μπορώ να δω τα προγράμματά σας να δουλεύουν σε κάποιο κατάστημα;

Βεβαίως. Είμαστε παραπάνω από πρόθυμοι να διαλέξετε όποιο κατάστημα από το πελατολόγιο μας επιθυμείτε και να πάμε μαζί ή και μόνος σας από τον χώρο του, ώστε να δείτε την λειτουργία των προγραμμάτων μας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Συνήθως, αυτά τα συστήματα είναι πολύ ακριβά

Στην eLINK σας κάνουμε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική, τίμια και συνάμα ελκυστική προσφορά για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Για να το πετύχουμε αυτό έχουμε προσπαθήσει πολύ και διαπραγματευθεί σκληρά με όλους τους προμηθευτές μας, για να παίρνουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στο hardware που αγοράζουμε. Επιπλέον προσπαθούμε να ελέγχουμε απόλυτα το κόστος των εφαρμογών. Τέλος προσφέρουμε πολύ χαμηλές τιμές τόσο στα συμβόλαια συντήρησης όσο και στο κόστος επίσκεψης των τεχνικών μας.

Δεν θυσιάζουμε την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, απλά πιστεύουμε ότι χαρούμενος πελάτης είναι αυτός που κάνει αδιάλειπτα την δουλειά του και δεν πληρώνει μια περιουσία για να το επιτύχει. Μια συγκριτική έρευνα αγοράς θα σας πείσει.

Γιατί υπάρχουν συχνά μεγάλες διαφορές στην τιμή από εταιρία σε εταιρία;

Αυτό που παρατηρείται αρκετά συχνά είναι ότι οι προσφορές δεν είναι οι «ίδιες». Υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προσφερόμενων ειδών αλλά και στις δυνατότητες των εφαρμογών. Οι διαφορές αυτές λοιπόν επηρεάζουν και την τιμή της προσφοράς. Για αυτόν τον λόγο οι εκπρόσωποί μας είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να σας προτείνουν το υλικό και τις εφαρμογές που πραγματικά θα καλύψουν τις ανάγκες σας, ούτε κάτι περισσότερο, ούτε κάτι λιγότερο.

Τι γίνεται σε περίπτωση που έχω πρόβλημα; Θα είναι εύκολο για μένα να σας βρω;

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας προσφέρει όλη την ημέρα υποστήριξη στους πελάτες. Θα υπάρχει πάντα στην άλλη γραμμή που καλείτε κάποιος εκπρόσωπός μας που θα μπορέσει να σας εξυπηρετήσει είτε τηλεφωνικά, είτε να έρθει από τον χώρο σας εάν αυτό κριθεί αναγκαίο. Δοκιμάστε να μας πάρετε τηλέφωνο για να σας το αποδείξουμε.

Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω

Ο όλος σχεδιασμός των εφαρμογών γίνεται από επαγγελματίες που έχουν υπηρετήσει το χώρο της μαζικής εστίασης και της λιανικής πώλησης για πολλά χρόνια. Η ανάπτυξη των εφαρμογών βασίζεται πάνω σε πραγματικές επιχειρήσεις, με πραγματικές ανάγκες, οι οποίες μας δίνουν ανατροφοδότηση σχετικά με τις λειτουργίες που πρέπει να συμπεριληφθούν και τα προβλήματα που πρέπει να επιλύουν. Διασφαλίζουμε την ποιότητα των εφαρμογών μας, με δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας για τουλάχιστον 6 μήνες πριν τις βγάλουμε εμπορικά στην αγορά, σε κανονικές συνθήκες εργασίας σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Έχουμε ολοκληρωμένη άποψη πάνω στις ανάγκες σας γιατί εσείς μας την δίνετε. Μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις αξιόπιστες με σωστή υποστήριξη. Απλά καλέστε μας και εμείς θα σας επισκεφτούμε για μία επίδειξη των προϊόντων μας ή απλά για μια συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Top